19 Eki 2012

KAKAOLU PANDiSPANYA


MALZEMELER

4 Yumurta (Yumurta Sarisi ve Beyazi Ayrilcak)
125 gr. Margarin (eritilmis ve sogutulmus olmasi gerekiyor)
1 Su Bardagi Seker
1 Su Bardagi Un
7 Corba Kasigi Kakao
1 Cay Bardagi Süt
1 Corba Kasigi Marmelat (Frambuaz)
1 adet Kabartmatozu
1 adet Vanilyaseker

HAZIRLANISI

Ilk olarak Yumurtanin Akini Karbeyaz olana kadar ayri bir kapta cirpalim.

Daha Sonra baska bir kapta Yumurtanin Sarisini  sekeri, Vanilya Sekeri krema haline gelene kadar cipralim ve Sütü,Marmelati ekliyelim. Un,Kakao, KabartmaTozunu ilave edip cirpmaya devam edelim.
Cirptigimiz karbeyaz Yumurta Akini Kasik Yardimi ile yavas yavas Karisima ekliyip karistiralim.
Keki 26 cm lik bir Pasta Kalibina dökelim.

175 derecede pisirelim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder